~ MENETETTY MAA ~

PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN VIDEOT

 

Jännittävä lasten ja nuorten seikkailuleiri
10 - 15 vuotiaille


Saarijärven Horonjärvellä 10.6 – 11.6.2017

Valheiden valta

Horonjärven kylän liepeilla asuvat kaksi heimoa, Sinikarjut ja Taivashärät, ovat sotineet toisiaan vastaan jo sukupolvien ajan. 

Vuosi sitten kuninkaan valtikka oli menettänyt voimansa hallita Horonjärven kansoja ja ilman sen tuomaa valtaa rauha järkkyi. Onneksi velhotar Althea saapui kylään kuin vastauksena rukouksiin. Hän opetti heimoille yhteistyön merkityksen vaikeina aikoina ja auttoi heitä palauttamaan valtikan voiman hallita kaikkia kansoja. Hän pelasti kylän sitä uhkaavilta vihollisilta ja vaaroilta. Valtikan mahti palautettiin, kuningasta vastaan kapinoinut liittouma tuhottiin ja pääkalloheimo hävitettiin.
Petolliset heimot kuitenkin kääntyivät vallanhimossaan auttavaista velhotarta vastaan. Oikeus voitti kun velhotar löi Sinikarjujen ja Taivashärkien joukot ja julisti itsensä kylän suojelijaksi ja hallitsijaksi. Heimojen keskenäinen kilpailu ja sotiminen ei enää koskaan häiritsisi kylän rauhaa. Kaikki kyläläiset rakastavat valtiattareksi noussutta Altheaa ja kylä on verhoiltu hänen väreihinsä. Näin vuoden takaisista tapahtumista ainakin kerrotaan.

Tämä kaikki on kuitenkin väärin ja vain heimot tietävät totuuden: Velhotar on paha ja hallitsee petoksella. Hän kääntyi heimoja vastaan ja Althean käsissä valtikan mahti on suunnaton. Kylää hallitseva valheiden valta kätkee kuitenkin monia salaisuuksia.. Salaisuuksia joiden paljastaminen on avain velhottaren voittamiseen.

Sinikarjut ja Taivashärät juonivat hiljaa varjoissa velhottaren syrjäyttämistä ja herättelevät toiveita siitä, että seuraava hallitsija kruunattaisiin omasta heimosta.
Kummanko puolen sinä valitset?

ILMOITTAUTUMINEN

Saarijärven Kaupungin nuorisotoimi

Atte Kotilainen
Puh. 050-359 6651
E-mail: atte.kotilainen@hotmail.com


Antti Sivonen, nuoriso-ohjaaja
Puh. 044-4598 750
E-mail: antti.sivonen@saarijarvi.fi

 
 
PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN VIDEOT