~ HULLUUDEN AIKA ~

PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN VIDEOT

 

Jännittävä lasten ja nuorten seikkailuleiri
10 - 15 vuotiaille


Saarijärven Horonjärvellä 9.6 – 10.6.2018

Hulluuden aika

Horonjärven kylän liepeillä asuvat kaksi heimoa, Sinikarjut ja Taivashärät, ovat sotineet toisiaan vastaan jo sukupolvien ajan.

Vuosi sitten elettiin vielä velhotar Althean hirmuvallan alla, joka perustui valheisiin ja lumouksen luomiin harhakuviin. Rohkeat heimolaiset kuitenkin mursivat lumouksen ja vapauttivat kyläläiset. Horonjärven kansat yhdistyivät taisteluun hirmuhallitsijaa vastaan ja vihollisen leiristäkin paljastui muutama liittolainen heimojen tueksi. Ennen lopullista tappiota katala velhotar kuitenkin kirosi heimot ja uuden kuninkaan, joka otti vastuukseen rauhan rakentamisen kaiken tapahtuneen jälkeen.

Vuoden ajan heimot ja Horojärven kansat saivat nauttia rauhan tuomasta rikkaudesta, mutta nyt vaikuttaa että menneisyyden teot ovat tulleet vainoamaan heitä. Epäonni on kohdannut kylää rosvojen ja selittämättömien onnettomuuksien muodossa. Vitsauksista pahin on kuitenkin kulkutauti, joka leviää kulovalkean tavoin. Tauti muuttaa uhrinsa ihon purppuraksi ja ajaa tämän hulluksi, eikä kukaan tiedä miten se leviää. Monet eivät usko sen olevan tauti ollenkaan vaan pitävät sitä edesmenneen velhottaren kirouksena, joka on nyt tullut vainoamaan hänen vastustajiaan.

Kuningaskaan ei enää kanna kruunua ja valtikkaa kuten ennen, mikä on saanut Horojärven asukkaat epäilemään häntä. Huhutaan että uusi kuningas saanut kulkutaudin ja on siksi kätkenyt valtaesineet ettei hulluuden puuskassa käytä niitä vääriin tarkoituksiin tai jopa heitä niitä pois. Epäluottamus hallitsijaa kohtaan on hiipinyt myös heimojen riveihin.

Sinikarjut ja Taivashärät yrittävät nyt selvittää kuinka kulkutauti saadaan nujerrettua ennen kuin se ajaa koko maan hulluuden partaalle. Samalla heimojen sisällä olevat juonittelijat yrittävät syrjäyttää heikkona pidetyn kuninkaan saamalla käsiinsä kruunun ja valtikan, koska niiden kantajasta tulisi uusi hallitsija joka voisi pelastaa tilanteen.

Kummanko puolen sinä valitset?

ILMOITTAUTUMINEN

Saarijärven Kaupungin nuorisotoimi

Atte Kotilainen
Puh. 050-359 6651
E-mail: atte.kotilainen@hotmail.com


Antti Sivonen, nuoriso-ohjaaja
Puh. 044-4598 750
E-mail: antti.sivonen@saarijarvi.fi

PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN VIDEOT